Poezi Archive

Kitara – Poezi nga Federico Garcia Lorca

Poezi nga Federico Garcia Lorca Kitara Ia nis vajtimit kitara. Copë-copë bëhen kupat e

Tre Poezi Nga Charles Bukowski – Ndje Më Shumë, Mendo Më Pak

Poezi Nga Charles Bukowski NDJE MË SHUMË, MENDO MË PAK Ndonjëherë s’ke kohë as

AIME SABINES – TË DUA NË DHJETË TË MËNGJESIT

Përktheu Orjela Apolloni TË DUA NË DHJETË TË MËNGJESIT Të dua në dhjetë të

SÜKRÜ ERBAS – LETRA NGA SHTËPIA PUBLIKE

Përktheu Rozana Belli SÜKRÜ ERBAS – LETRA NGA SHTËPIA PUBLIKE Jam bërë e huaj

Ne mundesh… – Poezi nga Rudyard Kipling​

Poezi nga Rudyard Kipling Ne mundsh… Ne mundesh te ruash arsyen kur bota humbet fillin

Azem Shkreli- PARA ELEGJISË

Poezi nga Azem Shkreli             PARA ELEGJISË Një ditë

Oktavio Paz – SYTË E TU

Poezi nga Oktavio Paz Oktavio Paz – SYTË E TU Sytë e tu janë

Sergei Esenin -PUTHMË (Përkthyer nga Jorgo Bllaci)

(Përkthyer nga Jorgo Bllaci) Sergei Esenin – PUTHMË Puthmë moj e dashur puthmë Gjer në

Martin Camaj, Kam Shikimin Tand Në Shpirt

Kam shikimin tand në shpirt dhe melodinë e pavdekshme të gjakut në pasion. Freskia

Poezi nga Sergej Esenin – LETËR NËNËS

Gjallë je, ti moj nënoçka ime? Gjallë jam edhe unë… të përshendes Paqja e