Letersia Shqiptare Archive

Azem Shkreli- PARA ELEGJISË

Poezi nga Azem Shkreli             PARA ELEGJISË Një ditë

Martin Camaj, Kam Shikimin Tand Në Shpirt

Kam shikimin tand në shpirt dhe melodinë e pavdekshme të gjakut në pasion. Freskia

Poezia e fundit e Dritëro Agollit – Kështu Dhe Ashtu

        Kështu dhe ashtu, Dhe mirë dhe keq dhe vështirë, Po

“Zonja e vetmuar” – Roman nga Namik Omeri

ÇAMERIA DJE DHE SOT: THIRRJE PËR MOSHARRIM Romani “Zonja e Vetmuar” i Namik Omerit

Kristal – Ismail Kadare

Ka kohë që s’shihemi dhe ndjej si të harroj unë dalëngadalë si vdes tek

Dashuri e vështirë – Dritëro Agolli

Ti në kanape tani dremit Ndoshta gjumi ende s’të ka zënë, Abazhuri mbi qerpikët

Dy buzë… – Migjeni

          Dy buzë të kuqe, dy dëshira të flakta, që afshin