M’i puthe buzët – Heinrih Heine

M'i puthe buzet

M'i puthe buzet

 

 

 

 

 

 

 

M’i puthe buzët gjer në dhembje,
Tani duhen shëruar,
Po s’m’i shërove gjer në mbrëmje,
Ta marrim dhe më shtruar.

Përpara ke natën e tërë,
E mira ime, ti!
Ajo ç’ka mbetet për t’u bërë
Është puthja mbushur shpirtësi.

– Heinrih Heine, “M’i puthe buzët”

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *