Monthly Archive:: August 2018

Tregim nga Jorge Luis Borges – TJETRI

Përktheu nga origjinali Erion Karabolli Jorge Luis Borges- TJETRI Ngjarja ka ndodhur në muajin

Një legjendë e shekullit të 19’ – E Vërteta dhe Gënjeshtra

Një legjendë e shekullit të 19’ E Vërteta dhe Gënjeshtra   E Vërteta dhe

AIME SABINES – TË DUA NË DHJETË TË MËNGJESIT

Përktheu Orjela Apolloni TË DUA NË DHJETË TË MËNGJESIT Të dua në dhjetë të

SÜKRÜ ERBAS – LETRA NGA SHTËPIA PUBLIKE

Përktheu Rozana Belli SÜKRÜ ERBAS – LETRA NGA SHTËPIA PUBLIKE Jam bërë e huaj